Tuotteet


Alfatex Oy on suomalainen agentuuriliike, joka maahantuo ja edustaa monia eurooppalaisia kangastehtaita ja sisustustekstiilien valmistajia. Valikoimamme on laaja ja kehitämme sitä jatkuvasti kysynnän mukaan. Asiakaskuntaamme kuuluu suomalaisia kangaskauppoja, tukku- ja vähittäiskauppiaita sekä mm. varustamoja, hotelliketjuja sekä muita julkitilojen asiakkaita.

Sisustuskankaiden maahantuonti ja myynti - Alfatex Oy • Tampere

Sisustuskankaat


Meillä on kattava valikoima sisustuskankaita (sekä yksivärisiä että kuvioituja), sekä puuvilla- että pellavakankaita, jotka soveltuvat erinomaisesti sisustustekstiilien valmistamiseen. Maahantuomme Euroopasta useiden eri valmistajien kankaita.

Sisustuskankaat ovat ohuempia kuin huonekalujen verhoiluissa käytettävät kankaat, ja ne soveltuvat erinomaisesti kevyiden sisustustekstiilien ompeluun. Sisustustekstiilejä käytetään verhojen, pöytäliinojen sekä tyynyjen ompeluun.

Vaatetustkankaiden maahantuonti ja myynti - Alfatex Oy • Tampere

Vaatetuskankaat


Kattava valikoima vaatetuskankaita: neulokset, vaatekankaat ja kausittain vaihtuva kuosivalikoima - sopivat kankaat eri pukineisiin. Juhlavaatteisiin käytettävät pitsit, satiinit ja tyllit sekä housupukujen villa- ja vuorikankaat.

Olemme Hollannin yhden suurimman vaatetuskankaiden tukkurin, Nooteboom Textilesin edustaja Suomessa. Heiltä löytyy paljon laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä vaatetuskankaita, trikoita, gollegea ja muita neuloksia. Lisäksi kauttamme saa vohvelikankaat, double gauze sekä pellavat ja viskoosit.

www.nooteboomtextiles.com

Sisustustekstiilien maahantuonti ja myynti - Alfatex Oy • Tampere

Sisustustekstiilit


Sisustustekstiilien maahantuonti ja myynti. Maahantuomme useiden valmistajien sisustustekstiilejä kuten päiväpeittoja, tyynyjä, pöytäliinoja ja vilttejä.

Paloturvalliset kankaat ja sisustustekstiilit julkitiloihin - Alfatex Oy • Tampere

Paloturvalliset kankaat julkisiin tiloihin


Julkisten tilojen sisustukseen käytettävät paloturvalliset kankaat täyttävät niille säädetyt paloturvallisuusmääräykset ja ne kestävät hyvin kovaa käyttöä ja kulutusta, auringonvaloa sekä laitospesua. Meidän laajassa valikoimassa on useiden valmistajien paloturvallisia sisustuskankaita, jotka soveltuvat käytettäväksi julkisiin tiloihin, kuten koulut, sairaalat, hotellit, ravintolat, toimistot tai messukeskukset, teatterit ja urheiluhallit.

Mallistostamme löytyy sekä kevyempiä verhokankaita että laadukkaita pimentäviä näyttämöverhokankaita. Monipuolisesta valikoimasta löytyy myös kankaita akustiikan pehmentämiseen, näkösuojaksi tai tilanjakajien valmistukseen.

Kangas- ja kuosituotanto - Alfatex Oy • Tampere

Kangas- ja kuosituotanto


Yhteistyöverkostomme kautta voimme tuottaa persoonalliset kankaat ja kuosit tilauksen mukaan. Kankaat valmistetaan Euroopassa, ja niissä on vähintään Öko-Tex Standard 100 sertifikaatti. Kauttamme voidaan valmistaa myös kankaat omalla kuosilla sekä yrityksille että yhdistyksille.

Sisustustuotteiden private label tuotanto ja myynti - Alfatex Oy • Tampere

Privat label -sopimustuotanto


Kankaiden ja sisustustuotteiden private label -sopimustuotanto yhteistyöverkostomme kautta eurooppalaisilla kangas- ja ompelutehtailla.

Ompelukaavat verkkokaupasta | Kaavaamo - Alfatex Oy

Kaavaamo - persoonallisia ompelukaavoja


Kaavaamo on Alfatex Oy:n omistama verkkokauppa, joka myy inspiroivia ja persoonallisia ompelukaavoja kaikille ompelun harrastajille.

Kaikki kaavamme ovat englanninkielisiä PDF- kaavoja, jotka toimitetaan aina sähköpostitse. Mitoituksemme on eurooppalaista ja monille vartalotyypeille sopivaa. Kaavaamon verkkokaupan valikoimiin kuuluu naisten kaavat ja lasten kaavat.

Kaavojen vaikeusaste on aina ilmoitettu esittelytekstissä, meiltä löytyy kaavoja niin aloittelijoille kuin kokeneillekin ompelun harrastajille.